Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

Anna Johnson AS (Anna Johnson & Friends)


Adresse: 

Adolph Tidemandsgate 31

2000 Lillestrøm 


VÅRE ÅPNINGSTIDER:
Mandag, Tirsdag og Onsdag: kl. 11-17
Torsdag: kl. 11-18
Fredag:  kl. 11-17
Lørdag:  kl. 10-15


Anna Johnson & Friends er en kjolebutikk med et enormt utvalg kjoler til alle de spesielle anledninger. Vi fører også alt av tilbehør til brud og selskap. Vi har et stort utvalg flotte sko, smykker og vesker. Vi fører kjoler fra store amerikanske merker som Jovani og Decode, samt kjoler fra blant annet de engelske merkene Gina Bacconi og Tiffanys. Vi har nå også åpnet en egen brudeavdeling med merker som Lilly, Tres Chic og Bianco Evento. Vi har et stort utvalg på brudesko og selskapssko fra vårt eget merke Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur.

Vi legger vår stothet i å gi kundene god og personlig hjelp og veiledning til å finne riktig kjole og tilbehør, og hjelper deg å sette sammen lekre antrekk til den spesielle anledningen. Enten du er forlover, brudens/brudgommens mor, gjest eller jubilant, finner vi det som kler deg. Skal du på skoleball, i et jubileum, i bryllup, dåp eller andre spesielle anledninger, må du ta turen innom oss hos Anna Johnson. Vi har brudekjolen, ballkjolen, selskapskjolen eller konfirmasjonskjolen du leter etter!

Anna Johnson holder til i store, fine lokaler i Lillestrøm, som ligger 5 min. gåavstand fra Lillestrøm togstasjon og bussterminal, og 15-20 min. med bil fra Oslo.HENVENDELSER:

Skulle du ha noen spørsmål, ring oss gjerne på telefon 63815022 eller send en mail til annajohnsonshop@icloud.com

Ønsker du å bestille prøvetime for brud hos oss, bruk linken https://annajohnsonshop.onlinebooq.net