Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Anna Johnson AS (Anna Johnson & Friends)


ADRESSE
Adolph Tidemandsgate 31

2000 Lillestrøm

ÅPNINGSTIDER
Mandag, Tirsdag & Onsdag: kl. 11-17
Torsdag: kl. 11-18
Fredag:  kl. 11-17
Lørdag:  kl. 10-15

ÅPNINGTIDER SOMMER 2019:
(Gjelder uke 28-30 - 8/7-27/7) 
Mandag, Tirsdag & Onsdag: kl. 11-16
Torsdag: kl. 11-17
Fredag:  kl. 11-16
Lørdag:  kl. 10-14

Utover dette: Åpent som normalt! 


Anna Johnson holder til i store, fine lokaler i Lillestrøm, som ligger 5 min. gåavstand fra Lillestrøm togstasjon og bussterminal, og 15-20 min. med bil fra Oslo.


Anna Johnson er en kjolebutikk med et enormt utvalg kjoler til alle spesielle anledninger. Vi fører også alt av tilbehør til brud og selskap. Vi har et stort utvalg flotte sko, smykker og vesker. Vi fører kjoler fra store amerikanske merker som Jovani og Decode, samt kjoler fra blant annet de engelske merkene Gina Bacconi og Tiffanys. Vi har et stort utvalg på brudesko og selskapssko fra vårt eget merke Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur.


Vi legger vår stolthet i å gi kundene god, personlig hjelp og veiledning til å finne riktig kjole og tilbehør, vi hjelper deg å sette sammen lekre antrekk til den spesielle anledningen. Enten du er forlover, brudens/brudgommens mor, gjest eller jubilant, finner vi det som kler deg! Skal du på skoleball, i et jubileum, i bryllup, dåp eller andre spesielle anledninger, må du ta turen innom oss hos Anna Johnson. Vi har brudekjolen, ballkjolen, selskapskjolen eller konfirmasjonskjolen du er på jakt etter!


BRUDEAVDELING
I januar 2019 åpnet vi en egen brudeavdeling med merker som Lilly, Tres Chic og Bianco Evento. Vi har et stort utvalg brudekjoler i ulike prisklasser og i alle størrelser! Det er også et enormt utvalg av brudesko, smykker, hårpynt, slør og det meste annet av tilbehør du skulle trenge på den store dagen!

Prøvetime hos Anna Johnson er gratis. Vi setter av 1,5 time med en egen brudekonsulent, slik at du får prøvd de kjolene du ønsker og samtidig får god og kyndig hjelp igjennom havet av kjoler. Vi har et eget område med eget prøverom for brud, og et sitteområde for følget, slik at du kan ha fokus på å finne din drømmekjole.

Ønsker du å bestille prøvetime for brud hos oss, book timen din HER.
Ønsker du time samme dag, time utenfor åpningstid, eller finner ikke et tidspunkt som passer, ta kontakt med oss på tlf.: 63815022 så hjelper vi deg!


HENVENDELSER
Skulle du ha noen spørsmål bruk kontaktskjema under «Kontakt oss», ring oss på tlf.: 63815022 eller send oss en e-post til annajohnsonshop@icloud.com


SOSIALE MEDIER

Følg oss gjerne på våre sosiale medier! Her legger vi kontinuerlig ut oppdateringer, bilder av nyheter og annet spennende som foregår!